BARSELONA U NAJJAČEM SASTAVU PROTIV ZVEZDE! Grimau: Crveno-beli su težak protivnik sa sjajnim igračima

Novosti online

09. 11. 2023. u 18:49

KOŠARKAŠI Crvene zvezde u petak gostuju Barseloni, a očekivanja od duela sa crveno-belima izneo je trener Katalonaca Rodžer Grimau.

БАРСЕЛОНА У НАЈЈАЧЕМ САСТАВУ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ! Гримау: Црвено-бели су тежак противник са сјајним играчима

Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

Šampion Srbije je u Španiju otputovao oslabljen. U timu neće biti Adama Hange, Branka Lazića i Marka Simonovića, ali zato su se rivalu vratili povređeni igrači.

- Šanse da nastupe obojica su preko 90 odsto. Posebno Laprovitola koji je već dve nedelje van stroja - rekao je Grimau, prenosi "Mundo Deportivo".

Barselona igra sjajno i u Evroligi i u ACB ligi. Zvezda je sa druge strane u seriji od dva trijumfa.

- Veoma težak protivnik, sa sjajnim igračima, posebno na mestu organizatora igre. Imaju dvojicu košarkaša veoma različitih profila. Nejpir i Dos Santos su ubojiti jedan na jedan i čitav tim tome mora da posveti posebnu pažnju. Miloša Teodosića svi dobro znamo. Sposoban je da pošalje loptu gde poželi i pogađa teške šuteve. Tu su i igrači koji su izuzetno komplementarni sa njima. Gedraitis veoma dobro šutira i igra bez lopte. Imaju četvorku koja je maltene petica, unutrašnje igrače sposobne da rade različite stvari.

Mladi španski stručnjak nada se dobroj podršci navijača u dvorani "Palau Blaugrana".

- Puni samopouzdanja i sa velikom željom ćemo igrati u "Palau Blaugrani". Nadamo se da ćemo biti konstantni tokom godine i da ćemo napredovati, jer je pred nama dugačak put. Takmičenje je veoma izjednačeno, ali sa plej-in sistemom će biti još teže jer postoje dodatna mesta, što znači da će se veći broj timova boriti za visoke ciljeve, a tek par je možda otpisano - zaključio je Grimau.

Utakmica Barselona - Crvena zvezda igra se u petak od 20.30.

BONUS VIDEO: Srbi teško prihvataju da neko nešto bolje radi od njih, zbog ovoga su momci šampioni

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?