''ONI SU MOJA BRAĆA, NE OBRAĆAM PAŽNJU NA VAS'' Matijas Lesor odgovorio navijačima Panatinaikosa

Novosti online

28. 10. 2023. u 08:58

KOŠARKAŠI Partizana savladali su Crvenu zvezdu u prvom evroligaškom "večitom derbiju" ove sezone 88:86. Nakon trijumfa crno-beli su slavili sa navijačima, a na video pozivu bilo je jedno dobro poznato lice.

ОНИ СУ МОЈА БРАЋА, НЕ ОБРАЋАМ ПАЖЊУ НА ВАС Матијас Лесор одговорио навијачима Панатинаикоса

Foto: Evroliga

Utakmicu je iz Atine pomno pratio i doskorašnji košarkaš Partizana Matijas Lesot kojem je Avramović uputio video-poziv praktično sa parketa odmah nakon meča, a Francuz je podržao "crno-bele" i na društvenim mrežama.

Očigledno je da Lesor ima odličan odnos sa bivšim saigračima, ali to nije naišlo na odobravanje navijača njegovog trenutnog kluba Panatinaikosa koji su mu uputili žestoke kritike.

Francuski košarkaš je istakao  u izjavi za Jurohups da se ne kaje zbog toga.

- Nažalost, video sam reakciju navijača Panatinaikosa na društvenim mrežama. Ne obraćam zaista pažnju na to. Kao što sam već rekao, imam braću u tom timu i za 10 godina i dalje ću razgovarati sa njima telefonom, zvaću ih... To su moja braća, nisu mi samo prijatelji. Kada moja braća pobeđuju, srećan sam zbog njih - jasan je bivši centar crno-belih.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini