SADA I ZVANIČNO: Željko Obradović ne može da računa na važnog igrača u naredna dva večita derbija

Novosti online

22. 10. 2023. u 10:32

Već danima se spekulisalo o tome da bi ovogodišnje pojačanje Partizana Mateuš Ponitka zbog povrede mogao da propusti oba večita derbija, a sada je to i definitivno.

САДА И ЗВАНИЧНО: Жељко Обрадовић не може да рачуна на важног играча у наредна два вечита дербија

FOTO: M. Vukadinović

Poljak koji je došao iz Panatinaikosa ovog leta u Partizan muke muči sa povredama, propustio je duele protiv Barselone i Olimpijakosa a sada je izvesno da neće nastupiti ni na dva naredna večita derbija.

Naime, posle pregleda i snimanja ramena, Poljaku je preporučeno mirovanje od okvirno tri nedelje, kako bi se sve saniralo, a bol nestao. Ipak, postoji mogućnost da period oporavka bude kraći ako naredni pregledi pokažu poboljšanje, a on će biti obavljeni u narednih desetak dana.

Partizan prvo u okviru Evrolige u četvrtak dočekuje Zvezdu, a potom se opet u ponedeljak igra večiti derbi, ponovo su crno-beli domaćini crveno-belima ali ovog puta u ABA ligi.

BONUS VIDEO: SEĆANjE NA NIKITU: Dragan Nikitović, legendarni sportski novinar, napustio nas je pre 26 godina

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)