SAŠI OBRADOVIĆU ŽAO ŠTO JE POBEDIO ZVEZDU! Duško Ivanović ne može da veruje šta se desilo

Novosti online

18. 10. 2023. u 22:08

Crvena zvezda je kao domaćin izgubila od Monaka u 3. kolu Evrolige, pa i ne čudi reakcija njenog trenera.

САШИ ОБРАДОВИЋУ ЖАО ШТО ЈЕ ПОБЕДИО ЗВЕЗДУ! Душко Ивановић не може да верује шта се десило

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Monako je kao gost odličnom igrom u završnici naneo Zvezdi drugi uzastopni poraz u elitnom takmničenju (posle Žalgirisa), posle čega je Duško Ivanović, strateg domaćih, ovako reagovao pred kamerom Evroliga TV-a:


- Sve je rešeno u poslednja tri minuta. Rezultat je dotad bio egal, ali smo onda tri napada odigrali veoma loše, oni to iskoristili da poentiraju i pobedili - bilo je sve što je rekao Ivanović pre nego što se sa parketa uputio ka svlačionici.

Njegov kolega, Saša Obradović, nekadašnji košarkaš i trener Zvezde, bio je zadovoljan pobedom, ali uz jedan "trn" koji je osećao u srcu:

- Smanjenje naših grešaka (u odnosu na prva dva meča, dva poraza u Evroligi) je bilo ključno. To, i tražanje kvalitetnih šuteva. Na kraju, izvojevana je sjajna pobeda u atmosferi u kojoj, verujem, mnogi neće moći da trijumfuju. Što se mene tiče, da, pobeda prija, u njoj jesam uživao, ali... zbog ovih drugih (Zvezde), malo mi je i žao - rekao je Saša Obradović.

Bonus video: DOČEK ZA PAMĆENjE - Zajedničko uživanje košarkaša Srbije i navijača

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)