''VIDEĆEMO ŠTA JE POŠLO PO ZLU'' Nikola Milutinov nakon prvog ovosezonskog poraza u Evroligi

Novosti online

14. 10. 2023. u 10:41

Košarkaši Barselone savladali su Olimpijakos u Pireju rezultatom 77:68, a srpski centar Nikola Milutinov nije krio razočarenje nakon meča.

ВИДЕЋЕМО ШТА ЈЕ ПОШЛО ПО ЗЛУ Никола Милутинов након првог овосезонског пораза у Евролиги

FOTO: EPA

Milutinov je meč završio sa 10 poena i četiri skoka.

- Videćemo šta je pošlo po zlu. Zaslužili su pobedu. Ne treba da odustanemo, već da nastavimo da radimo. Još uvek je početak sezone. Bili smo umorni na kraju, baš kao i Barselona. Ne tražimo izgovore. Odigrali su dobro u finišu i pobedili. Tek je početak, dolaze teške utakmice. Vratiće se povređeni igrači, bićemo spremni - rekao je Milutinov.

Sledeće nedelje igra se duplo kolo Evrolige a Olimpijakos gostuje u oba kola. Prvo ide na noge ekipi Milana, potom će u krcatoj ''Areni'' Partizan dočekati grčke crveno-bele.

BONUS VIDEO: ''TO MI JE NAJVEĆA ŽELjA!'' Novak Đoković otvorio dušu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)