"NIKOLA? NE TREBA NAM - NEKA HVALA!" Kako je u NBA zemljotresu Demijan Lilard završio tamo gde ga je malo ko očekivao

Novosti online

28. 09. 2023. u 19:33

Demijan Lilard je novi košarkaš Milvoki Baksa. NBA superstar se najviše vezivao za Majami ali čelnici Portlanda nisu bili zadovoljni ponudom koju je Majami spremio za tada još uvek njihovog igrača.

НИКОЛА? НЕ ТРЕБА НАМ - НЕКА ХВАЛА! Како је у НБА земљотресу Демијан Лилард завршио тамо где га је мало ко очекивао

foto: EPA

Tokom uvodne faze pregovora, Portland je od Majamija tražio Džimija Batlera ili Bama Adebajoa. Naravno, od toga nije bilo ništa, jer je Majami hteo da pojača osovinu svoje ekipe koju upravo čine Batler i Adebajo. Zato je uprava Hita ponudila drugačiju razmenu: tri pika prve runde NBA drafta kao i da Tajler Hiro ode u neki treći klub, a ne u Portland, onda su želeli nekoliko pikova druge runde i "zamena" na draftu na koje Majami ima pravo i za kraj srpskog reprezentativca Nikolu Jovića.

Ali, Blejzersi su bili nezainteresovani za to.

Kad je Portland počeo da traži i druga rešenja, pregovore sa njim nju počeli ne samo Milvoki Baksi, već i Boston, Nju Orleans, Toronto, Minesota i Čikago. Iako je Džejson Tejtjum iz Bostona "vrbovao" Lilarda da dođe u Seltikse, ispostavilo se da su najkonkretniji bili Baksi i doveli velikog superstara u svoje redove.

BONUS VIDEO: JUNAK MUNDOBASKETA: Aleksa Avramović o novoj sezoni KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)