"DOKAZAO SAM SE NA MUNDOBASKETU" Stefan Jović presrećan što se vratio u evroligaški klub

Novosti online

20. 09. 2023. u 15:54

Srpski košarkaš Stefan Jović izjavio je na konferenciji za štampu prilikom promocije u Valensiji, da ne sumnja u sebe i da je srećan što je novi član španskog tima.

ДОКАЗАО САМ СЕ НА МУНДОБАСКЕТУ Стефан Јовић пресрећан што се вратио у евролигашки клуб

FOTO: Tviter/KSSrbije

Jović je sa Valensijom potpisao dvogodišnji ugovor. 

"Srećan sam što sam ovde, u ovom klubu, znam ga dobro, i klub, i grad, navijače. Za mene je vrlo važno što sam došao ovde, jer svaki put kada sam igrao protiv Valensije imao sam osećaj da igram protiv velikog kluba", istakao je Jović.

Dodaje da se oseća spremno i da uvek teži da igra na najvišem nivou:


"U odličnom sam fizičkom stanju. Nisam igrao Evroligu dugo godina, ali sam na Svetskom prvenstvu pokazao sebi da sam spreman da igram na najvišem nivou. Znam da postoje neki koji su sumnjali u mene, ali ja takve sumnje nemam. Ključ je dobar rad i adaptacija na tim", konstatovao je Jović.

Stefan Jović je ponikao u niškom Beopetrolu, a prve seniorske korake napravio je u Slogi iz Kraljeva. Potom je nastupao za Radnički iz Kragujevca, odakle prelazi u Crvenu zvezdu.

Posle tri sezone u crveno-belom dresu, tokom kojih je postao standardni reprezentativac Srbije, Jović je nastupao za evroligaške ekipe Bajern, Himki i Panatinaikos, da bi od 2022. bio član španske Saragose.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)