MUDAR POTEZ SVETISLAVA PEŠIĆA! "Stari lisac" je uradio nešto što bi Srbiji moglo da donese finale Mundobasketa

Novosti online

06. 09. 2023. u 08:34

Košarkaška reprezentacija Srbije je fenomenalnom igrom protiv Litvanije i ubedljivom pobedom izborila ulazak u polufinale Mundobasketa, a ko će joj biti rival u borbi za finale znaće se posle današnjeg okršaja Kanade i Slovenije (14.30).

МУДАР ПОТЕЗ СВЕТИСЛАВА ПЕШИЋА! Стари лисац је урадио нешто што би Србији могло да донесе финале Мундобаскета

FOTO: FIBA.Basketball

A Svetislav Pešić se odlučio da košarkašima danas da slobodan dan. Mudar potez "starog lisca", koji je i 2002. godine u Indijanapolisu znao da smiri silne zvezde i lude glave Marka Jarića, Predraga Stojakovića, Milana Gurovića i drugih.

Znao je Pešić kada da pusti, a kada da zategne, slično se dešava i sa Bogdanom Bogdanovićem i ekipom, pa je tako selektor odlučio da danas momci samo uživaju na Mundobasketu.

Ovo je prvi put od početka turnira da neće imati trening, što je selektor i najavio.

FIBA je i zvanično potvrdila u rasporedu da košarkaši Srbije danas neće ulaziti u halu da rade sa loptom i da će vreme provesti u hotelu.

Za isti plan se odlučila i selekcija SAD, čiji će igrači takođe danas pauzirati.

Tako je jednim delom iskorišćena prednost od dana više pred polufinale i igrači će moći da napune baterije pred odlučujuće bitke.

Podsetimo, ukoliko Slovenija danas ispadne, Srbija će već izboriti plasman na Olimpijske igre u Parizu naredne godine, jer joj je, osim trijumfa "zemlje javorovog lista", bila neophodna i pobeda Sjedinjenih Američkih Država nad Italijom, što se i dogodilo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)