PARTIZANU NIJE VALJAO: Baskonija dovela kritikovanog beka crno-belih

Novosti online

17. 07. 2023. u 19:36

NEKADAŠNjI košarkaš Partizana, koji je često bio meta kritika, naredne dve sezone igraće u evroligašu respektabilne reputacije.

ПАРТИЗАНУ НИЈЕ ВАЉАО: Басконија довела критикованог бека црно-белих

Kodi Miler Mekintajer Foto: Evrokup

Kodi Miler Mekintajer je četvrto pojačanje Baskonije ovog leta, američki bek u Vitoriju stiže iz turskog Gazijantepa, gde je prošle sezone u utakmicama Evrokupa prosečno beležio 13,1 poen, 4,5 asistencija i 3,9 skokova. U prvenstvu Turske brojke su još upečatljivije - 15,4 poena, 5,9 asistencija, 4,4 skoka. 

Crno-beli dres nosio je u sezoni 2020/2021, od tada je nosio dres Burga, Andore i Gazijantepa. Pre nego što je došao u Partizan nastupao je za Cedevita Olimpiju. 

Baskijci su do sada angažovali i perspektivnog Grka Nikosa Rogavopulosa, italijanskog reprezentativca Nikola Meniona i senegalskog centra Kalifu Diopa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)