NBA ZVEZDA SE PROVODI U BEOGRADU: Oko njega plesačice, a on ne sme da okrene glavu (VIDEO)

Novosti online

16. 07. 2023. u 09:35

Američki košarkaš Pol Džordž doputovao je u Beograd gde će provesti narednih nekoliko dana godišnjeg odmora.

НБА ЗВЕЗДА СЕ ПРОВОДИ У БЕОГРАДУ: Око њега плесачице, а он не сме да окрене главу (ВИДЕО)

Foto: Instagram / ygtrece

Sjajni košarkaš L.A. Klipersa stigao je u rodnu zemlju svoje supruge Danijele Rajić i snimljen je u noćnom provodu u jednom beogradskom klubu, a snimak je za vrlo kratko vreme postao viralan.

Dok su zgodne devojke izvodile atraktivan ples u njegovoj blizini, košarkaš Klipersa je potpuno nezainteresovano sedeo za stolom. Nije ni pomislio da malo "baci pogled", jer je pored njega sedela supruga Danijela.

Podsetimo, Pol Džordž je oženio dugogodišnju partnerku Danijelu Rajić, pa je uz nju naučio brojne srpske običaje. Danijela mu je spremala sarmu, a "navukla" ga je i na srpsku muziku, pa su prošle godine na svadbi u Italiji uživali uz narodnjake.

Njih dvoje venčali su se u Americi.  Upoznali su se dok je Danijela bila striptizeta. Burnu vezu su obeležile brojne kontroverze. Ona je navodno je odbila ponudu Pola Džordža da abortira za milion dolara. Posle haosa su ipak počeli da žive zajedno, nedavno su dobili i treće dete i nazvali su ga Vuk.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)