KAD ŽELJKO ZOVE... Grci tvrde: Nikola Mirotić potpisuje za Partizan

Novosti online

13. 07. 2023. u 08:00

Nedeljama traje drama oko Nikole Mirotića. Još nije raskinuo ugovor sa Barselonom, spekuliše se danima gde će igrati naredne sezone, u igri su Partizan i Crvena zvezda, a grčki novinar sa portala "SDNA" tvrdi da je favorit za njegov potpis Partizan!

КАД ЖЕЉКО ЗОВЕ... Грци тврде: Никола Миротић потписује за Партизан

EPA

- Slučaj Mirotić je bez presedana. Od trenutka kada ga je Barselona odlučila da raskine ugovor sa njim, ponuđen je polovini klubova Evrolige, a on čisti boraniju bez nervoze. Sve dok nije dobio poziv... A svi znaju šta se dešava kada najveći pozove. Zato je sada Partizan veliki favorit za potpis Mirotića", napisao je grčki novinar.

Ovo se donekle poklapa i sa informacijama portala "Juhohups" koji je izvestio da su pred Mirotićem sada samo dve opcije - odlazak u Srbiju ili ostanak u Barseloni.

Samo sa Kataloncima ne može da se dogovori jer zahteva isplatu 75 odsto ostatka dvogodišnjeg ugovora (teškog 22 miliona) i to je sve zaustavilo.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)