"EMOCIJE NISU BILE OBOSTRANE, NISAM IMAO IZBORA" Jam Madar se ovom porukom oprostio od Partizana

Novosti online

12. 07. 2023. u 10:41

KOŠARKAŠKI klub Partizan ostao je i bez Jama Madara koji će od naredne sezone predvoditi Fenerbahče.

ЕМОЦИЈЕ НИСУ БИЛЕ ОБОСТРАНЕ, НИСАМ ИМАО ИЗБОРА Јам Мадар се овом поруком опростио од Партизана

ABA liga/Dragana Stjepanović

Informaciju je potvrdio turski klub.

Madar se oproštajnim pismom oprostio od Partizana, a posebno se obratio navijačima.

Ono što svakako upada u oči jeste da je došlo do nerazumevanja između njega i ljudi u klubu, što se može pročitati u njegovoj poruci.

- Moja porodice, postoje momenti teških odluka u životu, a najteže su one odluke koje uključuju emocije. Imam velike emocije prema klubu, ali u poslednjih 10 dana sam video da emocije nisu obostrane i nisam imao pravog izbora. Želim da se zahvalim na svoj ljubavi i podršci koju ste mi pokazali i učinili da se osećam kao kod kuće, dok sam bio daleko od svog doma. Posebno bih se zahvalio našim navijačima, zato što ste mi dali iskustvo koje će ostati večno u mom srcu. Imao sam privilegiju da igram za vaš klub i nosim vaš dres. Počastvovan sam da kažem da sam igrao za najboljeg trenera na svetu, trenera koji je pre svega neverovatan čovek i doživotni mentor, tako da hvala ti što si me odabrao i promenio mi život. Hvala celom stručnom štabu i svima koji su bili deo nas. Uvek ćete biti u mom srcu. Moji saigrači, volim vas sve i želim velike uspehe i onima koji odlaze i mojoj braći koja ostaju, zauvek ću biti navijač i podržavaću klub bez obzira gde budem odlazio. Do sledećeg viđenja - napisao je Madar.    

BONUS VIDEO: Nikola Jokić u provodu, najbolji srpski košarkaš u kafani u Somboru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu