ZVEZDA PRATI LETNJU LIGU, ALI... Kog asa su crveno-beli uspeli danas da zadrže, a kome su ponuđeni ugovori

Novosti online

01. 07. 2023. u 20:01

PRED Crvenom zvezdom je vruće transfer leto, započeto time što je vratila svog dobrog duha Dejana Davidovca i utanačila skoro sve detalje dogovora sa Milošem Teodosićem.

ЗВЕЗДА ПРАТИ ЛЕТЊУ ЛИГУ, АЛИ... Ког аса су црвено-бели успели данас да задрже, а коме су понуђени уговори

Photo: ABA League j.t.d. / Emilija Jovanović

Ostalo je da se razjasni kakvu bi tačno ulogu imao proslavljeni srpski reprezentativac u sistemu trenera Duška Ivanovića.

Od velikog značaja za dalju izgradnju tima ima i NBA perspektiva Filipa Petruševa. Krilni centar crveno-belih našao se na spisku Filadelfije za nastup u Letnjoj ligi, novi trener Siksersa Nik Nurs imaće priliku da se iz prve ruke uveri u kvalitete igrača kojeg je Fila izabrala kao 50. pika na draftu. Njegov menadžer Miodrag Ražnatović decidirano je izjavio da za potencijalnog člana našeg nacionalnog tima postoje samo dve opcije za predstojeću sezonu - NBA ili ostanak u crveno-belom dresu.

U međuvremenu, Zvezda je u subotu uveče objavila da je uspela u nameri da zadrži u timu Luku Mitrovića, igrača koji je bio jedan od najvažnijih tokom prethodne sezone. Sa njim je "potpisana" nova saradnja (ugovor po principu 2 + 1 sezona).

Novi ugovori ponuđeni su i Branku Laziću i Ognjenu Dobriću, koga su nedavno pojedini mediji već promovisali u buduću uzdanicu bolonjskog Virtusa.

Inače, američki krilni centar Brendon Dejvis koji se dugo dovodio u vezu sa crveno-belima, kasnije i sa crno-belima, odlučio je da dres milanskog Armanija zameni narandžastim u timu Valensije.

BONUS VIDEO: NBA DRAFT 2014: Gde su, šta rade "klasići" Nikole Jokića koji su izabrani pre njega?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DONČIĆ, ŠEJ ILI JOKIĆ? Poznato kada NBA dodeljuje MVP nagradu