NIJE SE VIDELO U PRENOSU: Pogledajte kako je Ledej zakucao na asistenciju Mitrovića (VIDEO)

Novosti online

21. 06. 2023. u 08:25

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da izbore majstoricu u finalu ABA lige nakon što su u četvrtom meču savladali Partizan rezultatom 68:56.

НИЈЕ СЕ ВИДЕЛО У ПРЕНОСУ: Погледајте како је Ледеј закуцао на асистенцију Митровића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Crveno-beli su izuzev prvih pet minuta bili konstantno u prednosti, pa su na kraju i došli do sigurne pobede.

Partizan je imao šansu u završnici da preokrene meč posle velike serije u četvrtoj četvrtini, ali je Panter promašio trojku u kontranapadu na minus i propustio veliku priliku za potpuni povratak.

Videli smo i nemile scene na tribinama u poslednjem minutu, a sve će biti rešeno u četvrtak u poslednjih 40 minuta, možda koji više ako se budu igrali produžeci.

Zbog toga su se igrači nadmudrivali na terenu i kada se već videlo da je pitanje pobednika u četvrtom meču rešeno.

Tako je zanimljiva situacija viđena dok su isticale poslednje sekunde, kada je Aleksa Avramović tražio od Luke Vildoze loptu pošto je bio kraj, pa je želeo da je prosledi sudiji. Zek Ledej je za to vreme otrčao ispod rivalovog koša, što je video Luka Mitrović, koji je presekao loptu koju je Avramović uputio i poslao je Partizanovom Amerikancu ispod. Tako je asistirao Ledeju za poslednji koš na meču, koji i da je priznat ne bi ništa promenio. 

Ledej se na kraju i nasmejao, pa je prišao Mitroviću, pozdravio ga i čestitao na pobedi, pa smo tako barem videli još jednu pozitivniju stranu derbija. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)