PRAVI NAČIN: Nemanja Nedović ima poruku za "delije" pred četvrti meč ABA finala Crvena zvezda - Partizan

Novosti online

19. 06. 2023. u 21:05

Iz tabora KK Crvena zvezda apeluju na "delije" da se ponašaju fer i sportski na predstojećoj utakmici finala ABA lige protiv Partizana.

ПРАВИ НАЧИН: Немања Недовић има поруку за делије пред четврти меч АБА финала Црвена звезда - Партизан

Photo: ABA League j.t.d. / Emilija Jovanović

Podsetimo, Crvena zvezda je u nedelju pobedila Partizan i smanjila njegovu prednost na 2:1 u finalu ABA lige, pa će četvrta utakmica biti odigrana u utorak od 19 sati, takođe sa crveno-belima u ulozi domaćina.

Trener Zvezde Duško Ivanović izjavio je pred novi megdan sa crno-belima da njegov tim očekuje još teži posao nego prethodni put:

"Kao što sam i najavio na pres konferenciji nakon treće utakmice, očekuje nas još teži posao u utakmici broj četiri. To znači da ćemo taj meč morati da odigramo sa još više energije, čvrstine. Još jednom koristim priliku da pozovem naše navijače da sportski navijaju, da bodre naš tim, da ne vređaju nikoga i posebno da ne ubacuju apsolutno ništa na teren, jer je prednost domaćeg terena gromoglasno navijanje sa tribina. Bodrite i podržavajte naše igrače, ali fer sportski i korektno, jer samo tako možemo da dođemo zajedno do cilja", istakao je Ivanović, a prenosi Sportklub.

Bek Crvene zvezde Nemanja Nedović kaže da njegova ekipa mora da odigra sa još više energije.

"Treću utakmicu moramo da zaboravimo, već smo se okrenuli sledećoj koja će takođe biti jako teška. Znali smo da nas čeka fizički zahtevna serija, pronalazili smo prava rešenja, a u narednoj moramo da igramo sa još više energije. Da ponovim, apelujem na naše navijače da navijaju bez ikakvog ubacivanja predmeta na teren. Znaju koliko nam znače i znaju koliko nama znači njihova podrška ali samo na pravi način. Zaista nema potrebe da se gađa protivnik i da se to radi", istakao je Nedović.

 

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

TULIJUM LASER ODLIČAN IZBOR ZA LEČENJE: Najčešći uzrok urinarnih problema je uvećana prostata