EVROLIGA OTPUŠTA GLIKMANA? Zategnut odnos Amerikanca i Bodiroge

Novosti online

04. 06. 2023. u 11:55

Evroliga je za ponedeljak zakazala sastanak na kome bi mogle da se dese krupne promene! Na tom sastanku će se glasati o poverenju izvršnom direktoru takmičenja Maršalu Glikmanu. Mark Munde sa španskog "RAC1" je izvestio da postoje velike sumnje u rad Amerikanca koji je bio u samom vrhu menadžmetna Evrolige, a navodi se i da je njegov odnos sa Dejanom Bodirogom vrlo loš.

ЕВРОЛИГА ОТПУШТА ГЛИКМАНА? Затегнут однос Американца и Бодироге

Foto: Profimedia

Glikman je na mesto izvršnog direktora Evrolige izabran 14. septembra 2022. godine, pre manje od godinu dana, a pre svega je pokušavao da "progura" Evroligu u London i Pariz. Uspeo je da London Tauers za sada dogura do Evrokupa, a ta ekipe pravi sve ozbiljniji sastav za naredne sezone. 

Bavio se poboljšanjem marketinških rezultata Evrolige, navodno je on bio na čelu tima koji je ubedio američki ESPN da prenosi finiš Evrolige. Do sada je u karijeri radio u Portland Trejlblejzersima, bio je koordinator NBA za TV prava kao i direktor medijske prodaje u najjačoj iigi sveta. Glikman je pri Evroligi zapravo još od 2002. godine kada je postao specijalni savetnik Đordija Bartomeua.

(Mondo sport)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)