SRBIN JE ČUDO! Trener Denvera "zaljubljen" u Jokića, otkrio šta (ni)je uradio kad je ušao u svlačionicu

Novosti online

02. 06. 2023. u 06:00

TRIP-dabl, nešto što se u Americi ceni više od svega, igrači se utrkuju da postignu isti, a onda i slave jače i žešće nego pobedu.

СРБИН ЈЕ ЧУДО! Тренер Денвера заљубљен у Јокића, открио шта (ни)је урадио кад је ушао у свлачионицу

FOTO: Tanjug/AP

Sećate se nedavno, kada je Janis Adetokumbo namerno promašio u poslednjoj sekundi da bi napravio skok i upisao famozni "tripl-dabl", koji su mu na kraju poništili. E, naš Nikola Jokić nije takav, puni kolone kao od šale, ali to ga ne zanima. Samo je prioritet pobeda Denvera, to je otkrio i Majk Meloun posle još jedne istorijske noći.

"Nije ni pogledao statistiku kada je ušao u svlačionicu. Nikolu ne zanima statistika, samo mu je bitno što smo poveli 1:0 protiv Majamija u finalu", rekao je trener Denvera Majk Meloun.

Nije bio u potpunosti zadovoljan trener Nagetsa iako je njegov tim igrao sjajno u većem delu susreta.

"Rekao sam im da je najbitnije da smo pobedili, ali ne smemo da dopustimo da Majami u finalu pravi serije koševa. U finalu moramo da igramo 48 minuta ako želimo titulu. Nismo dobro počeli četvrtu četvrtinu, prišli su na devet poena razlike, ali smo ostali mirni i na kraju završili posao".

Denver je nastavio sa tradicijom da pobeđuje na svom terenu, a sa druge strane prekinuta je serija Majamija.

"Uvek su do sada pobeđivali prvi meč serije i tako pronalazili ritam. Za nas je vrlo bitno da sačuvamo prednost domaćeg terena. Do sada nismo izgubili meč na našem terenu, a znam da nas čeka još teži meč u nedelju".

Pored Jokića i Džamala Mareja, zablistao je i Eron Gordon, pre svega u odbrani gde je zaključao Džimija Batlera.

"Eron Gordon je postavio ton utakmice. Često to radi ove sezone. Takođe, igrao je izvanredno u odbrani. Zaustavio je Džimija Batlera koji je jedan od najboljih igrača u NBA ligi".

Osvrnuo se Majk Meloun i na najboljeg igrača Majamija na prvom susretu - Bema Adebaja.

"Zaslužio je pohvale. Namučio je Nikolu. Zato je bilo bitno da svi igrači na parketu imaju doprinos"

Ponovo se osvrnuo na Jokića koji je šutnuo samo tri puta u prvom poluvremenu, ali je imao 10 asistencija.

"To je Nikola Jokić. Nikada ne forsira. Pokušali su da ga spreče da postiže poene, ali je on rešio da razigra tim i to je njegova igra. Uvek igra na pravi način i svi oko njega su bolji. Uživa u asistencijama. Svi shvatamo da nam je Nikola potreban da bismo pobeđivali", završava Meloun.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MILOŠ BIKOVIĆ SNIMLJEN KOD PSIHIJATRA: Razlog? Rusija i Srbija! (VIDEO)