ON IH ZNA NAJBOLJE: NBA zvezda otkrila razliku između Jokića i Lebrona

Novosti online

17. 05. 2023. u 08:14

Košarkaši Denvera poveli su sa 1:0 u finalu Zapadne konferencije NBA lige, pošto su noćas na svom terenu savladali Los Anđeles lejkerse sa 132:126.

ОН ИХ ЗНА НАЈБОЉЕ: НБА звезда открила разлику између Јокића и Леброна

FOTO: Tanjug

Nikola Jokić je u pobedi svog tima zabeležio šesti tripl-dabl u ovosezonskom plej-ofu sa 34 poena, 21 skokom i 14 asistencija, a upisao je i dve blokade. Srpski košarkaš je iz igre šutirao 12/17, dok je sa distance bio bez promašaja (3/3).

Na drugoj strani Entoni Dejvis je bio najefikasniji u ekipi Lejkersa sa 40 poena, uz 10 skokova, Lebronu Džejmsu je nedostajala jedna asistencija za tripl-dabl (26 poena, 12 skokova i devet asistencija), dok je Ostin Rivs upisao 23 poena i osam asistencija.

Ameri su krenuli da prave poređenje Jokića i Džejmsa. A Kaldvel Poup je novinarima otkrio razliku između dve NBA zvezde.

- Mislim da je jedina razlika između njih dvojice ta što Džejms može više da skoči - rekao je Kaldvel Poup, a na njegove reči reagovao je i sam Jokić:

- Poređenje sa jednim od najboljih ikada, ili najboljim ikada, mislim da je to stvarno sjajno.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu