BOGDANOVIĆ ODIGRAO SAVRŠENO POLUVREME: Hoksi smanjili zaostatak za Bostonom

Novosti online

22. 04. 2023. u 08:16

KOŠARKAŠI Atlante savladali su Boston sa 130:122 na svom terenu i tako smanjili prednost rivala na 2:u seriji Istočne konferencije.

БОГДАНОВИЋ ОДИГРАО САВРШЕНО ПОЛУВРЕМЕ: Хокси смањили заостатак за Бостоном

Tanjug/AP

Značajan doprinos pobedi svog tima odličnom efikasnošću u ključnom delu prvog poluvremena pružio je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

Tim Bostona je odlično počeo meč gostovanju ali je Atlanta najviše zahvaljujući sjajnoj preciznosti Bogdana Bogdanovića uspela da na poluvreme ode sa prednošću koju je potom uspela da sačuva za konačnu pobedu.

Bogdanović je bio nepogrešiv u šutu iz igre i do pauze je bio najefikasniji košarkaš domaće ekipe sa 15 poena uz dva skoka, jednu ukradenu loptu i jednu blokadu.

Od tri troje koje je pogodio dve su donele ključnu prednost njegovom timu u prvom poluvremenu što je praktično bio i prelomni deo meča.

U nastavku Džejson Tejtum i Markus Smart su pokušali da načine preokret, ali nisu uspeli. Tre Jang i Dežonte Mari, koji su od Bogdanovića u drugom poluvremenu preuzeli palicu, uvek su imali spremne odgovore za Bostonov tandem.

Jang je utakmicu završio kao najefikasniji pojedinac sa 32 poena, devet asistencija i šest skokova, dok je Mari ubacio 25 poena uz šest skokova i pet asistencija.

Na drugoj strani Tejtum je postigao 29 poena, uz 10 skokova i pet asistencija, a Smart je stao na 24 poena, osam asistencija i tri skoka.

Rezultati sinonih NBA utakmica:

Atlanta - Boston 130:122, 1:2 u seriji

Njujork - Klivlend 99:79, 2:1 u seriji

Minesota - Denver 111:120, 0:3 u seriji

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a