BAKSUZ STIŽE U ARENU: Navijači Partizana očajni zbog jedne stvari

Novosti online

24. 03. 2023. u 13:25

Košarkaši Partizana dočekuju lidera, ekipu Olimpijakosa, u okviru 30. kola Evrolige, a jedna činjenica im ne ide u prilog.

БАКСУЗ СТИЖЕ У АРЕНУ: Навијачи Партизана очајни због једне ствари

Foto: EPA

Naime, izabranicima Željka Obradovića definitivno ne donosi sreću sudija, Nemac Robert Lotermoser, jer kada on sudi, Partizan do sada nijednom nije pobedio.

Deluje malo neverovatno, ali to se desilo svih 11 puta kada je sudijsku trojku činio 47-godišnji arbitar iz Bernaua, piše "b92".

Prvi put se to desilo 2010. godine, u sezoni kada je Partizan stigao do fajnal-fora. Crno-belima je sudio na gostovanju Barseloni koju su olako izgubili sa 82:64.

Ove sezone Lotermoser je izabranicima Željka Obradovića sudio na dve utakmice, prva je bila u Vitoriji kada je Partizan prvo u poslednjoj sekundi primio trojku, da bi onda bio poražen u produžecima.

Druga je bila u prvom evroligaškom večitom derbiju, koja je okončana trojkom Nemanje Nedovića u poslednjim sekundama. Sem arbitra iz Nemačke, sudijsku trojku na utakmici će biti Emin Mogulkoč iz Turske i Gitis Vilijus iz Litvanije.

Pored najtežeg mogućeg rivala, crno-beli će večeras igrati i protiv tradicije!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati