RAŠON TOMAS NE ZABORAVLJA NAVIJAČE PARTIZANA: ''Čini me srećnim kada vidim “grobare” opet na vrhu''

Novosti online

23. 03. 2023. u 17:31 >> 17:32

Nekadašnji košarkaš Partzana Rašom Tomas je rekao da mu je izuzetno drago što je Partizan u vrhu zbog njihovih navijača.

РАШОН ТОМАС НЕ ЗАБОРАВЉА НАВИЈАЧЕ ПАРТИЗАНА:  Чини ме срећним када видим “гробаре” опет на врху

FOTO: KK Partizan

Dve sezone je Rašon Tomas nastupao za Partizan i donekle je opravdao očekivanja. Bio je deo tima na čelu sa Andreom Trinkijerijem, koja je bila na dobrom putu da dođe do završnice Evrokupa u sezoni 2019/2020. 

Dve sezone je Rašon Tomas nosio crno-beli dres, igrao je fenomenalno pod komandom Andree Trinkijerija, kada je Partizan bio na dobrom putu da dođe do same završnice Evrokupa u sezoni 2019/20, međutim korona je prekinula tu sezonu i došlo je do rastanka između Rašona i Partizana.

Sada se nekadašnji krilni centar beogradskih crno-belih oglasio putem zvaničnog Tviter profila i prokomentarisao trenutna dešavanja u Partizanu. Zapravo, pokazao je da ga i dalje prati, a direktno se obratio “grobarima i to sledećim rečima:

– Čini me srećnim kada vidim “grobare” opet na vrhu! Najverniji strastveni navijači, zaslužuju to – napisao je Rašon Tomas, koji je u odgovor dobio veliki broj poruka podrške i ljubavi od strane pristalica crno-belih.

Rašon Tomas trenutno nastupa u Japanu, u dresu Sendaja 89.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna