BIVŠI SVETSKI BROJ JEDAN: ''Đoković i Federer su nezanimljivi, tenis je dosadan... Onda se pojavi momak kao Kirjos i donese revoluciju''

Novosti online

23. 03. 2023. u 15:34 >> 15:50

Marselo Rios, nekadašnji svetski broj jedan, smatra da ni Rodžer Federer a ni Đoković nisu zanimljivi, da je mnogo interesantnije gledati Kirjosa ili Fonjinija.

БИВШИ СВЕТСКИ БРОЈ ЈЕДАН: Ђоковић и Федерер су незанимљиви, тенис је досадан... Онда се појави момак као Кирјос и донесе револуцију

FOTO: EPA

- Federer po meni nije od igrača koje kad vidite kažete 'kako je uzbudljivo'. Dopada mi se kako igra, jer to radi sa neviđenom lakoćom, veoma je inteligentan na terenu, veoma dobar. Ali on nije Kirjos, Fonjini koje dok gledate čekate da naprave zbrku, nered. To je daleko interesantnije. Ni Novak mi na terenu ne deluje tako zabavno - rekao je Marselo u intervjuu za ''Klej'', pa dodao:

- Tenis je uvek imao restrikcije. Psuješ, kazne te: baciš reket, nova kazna. Na konferencijama za medije nisi mogao da pričaš loše o bilo kome. Na Vimbldonu si obučen u belo i ne ličiš ni na šta. Tenis je dosadan, to je kao gledanje kriketa. I onda se pojavi momak kao Kirjos i donese revoluciju. Puni stadione, on je spektakl. I mene su smatrali 'pogrešnim'. Privlačio sam pažnju bacanjem reketa, ili psovkama. Ljudi su se zabavljali.

Takođe, rekao je da čak i da ga Federer pozove da mu bude trener da to ne bi prihvatio.

- Ne bih nikoga da treniram. I da me Federer pozove, rekao bih ne - završio je Čileanac.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DA LI ĆE ĐOKOVIĆ PRESKOČITI MADRID? Nadal je već stigao, tu je i Alkaraz