ZVEZDA I PARTIZAN SPREMNO ČEKAJU, ALI... Košarkaš Virtusa uveren da njegov klub zaslužuje licencu

Novosti online

22. 03. 2023. u 19:34

PLEJMEJKER Bolonje smatra da njegov tim zaslužuje mesto u Evroligi i naredne sezone.

ЗВЕЗДА И ПАРТИЗАН СПРЕМНО ЧЕКАЈУ, АЛИ... Кошаркаш Виртуса уверен да његов клуб заслужује лиценцу

FOTO: M. Vukadinović

U trenucima kada klubovi nisu baš načisto hoće li sistem Evrolige ostati isti, ili će doći do promene, klubovi i igrači dižu glas u slučaj svojih klubova.

O tome je govorio i Danijel Heket, plejmejker Virtusa iz Bolonje, tima koji je sa Partizanom ove godine zaigrao u Evroligi.

- Klub je odradio izvanredan posao, rekao je plejmejker za "Corriere dello Sport" i dodao: - Igrači su bili u poziciji da daju svoj mksimum, a naša košarka je privlačna. To je dovelo mnogo ljudi u arenu. Verujem da zaslužujemo vajld kard. Tim se borio i dobro se snašao, i iako neću govoriti o politici, ne vidim razlog zbog kojeg naša putanja ne bi trebalo da se nastavi, dodao je Heket.

Sličnog mišljenja je i generalni direktor Virtusa Luka Baraldi.

- To nam je jedan od ciljeva, ali znamo da to ne zavisi samo od nas. Činimo sve što je u našoj moći i u narednim nedeljama ćemo pokušati da nastavimo dijalog koji smo vodili u proteklim mesecima. Takođe, radimo na izgradnji nove arene, što je važna varijabla u ovoj situaciji. Nadam se da će uskoro biti pozitivnih vesti, rekao je Baraldi.

Ostaje nam da vidimo da li će eventualno dodeljivanje licence ili specijalne pozivnice Virtusu umanjiti šanse da Zvezda i Partizan ponovo zajedno nastupaju u Evroligi.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽELJKO OBRADOVIĆ OBUKAO DRES DRUGOG KLUBA: Trener Partizana se setio istorijskih momenata od pre 30 godina (FOTO)