"TREBA DA VIDIMO NA KOGA MOŽEMO DA RAČUNAMO": Trener Virtusa još uvek ne zna koji će tim suprotstaviti Partizanu

Novosti online

06. 03. 2023. u 21:52

PRED košarkašima Paritzana je dvostruko gostovanje u Italiji u Evroligi. Crno-beli najpre igraju protiv Virtusa, a očekivanja od ovog meča izneo je trener tima iz Bolonje Serđo Skariolo.

ТРЕБА ДА ВИДИМО НА КОГА МОЖЕМО ДА РАЧУНАМО: Тренер Виртуса још увек не зна који ће тим супротставити Партизану

FOTO: Tanjug / Sava Radovanović

Miloš Teodosić i drugovi su juče odigrali veoma zahtevan meč u tamošnjem šampionatu. Oni su slavili protiv Tortone sa 91:90.

- Imamo samo nekoliko sati da se oporavimo od teškog meča u Seriji A. Dobili smo jak tim na kraju u borbenom meču i treba da shvatimo na koje igrače možemo da računamo u utorak. Kod nekoliko igrača treba da budemo oprezni. Probaćemo da saznamo nešto nekoliko sati pred meč i da vidimo ko će biti na terenu. Svakako moramo da se pripremimo da budemo najbolji i da ponudimo najbolju verziju sebe - rekao je Skariolo.

Italijanski stručnjak je objasnio i koji su kvaliteti Partizana koji će imati veliku podršku sa tribina uprkos tome što je gost.

- Oni imaju sjajan miks najboljih igrača sa evroligaškim iskustvom. Imaju talentovane igrače pune energije. Veoma su dobri u napadu, agresivni u odbrani i moramo da se spremimo za to. Igraju brzo i opasni su i u reketu i na perimetru. Biće mnogo navijača Partizana tu, ali znam da naši navijači mogu da naprave pravu atmosferu da podrže naše igrače u važnom i veoma teškom meču - zaključio je Skariolo.

Utakmica Virtus - Partizan igra se sutra od 20.30.

BONUS VIDEO: Atmosfera sa večitog derbija u Kupu Radivoja Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)