TRENER FMP-A BESAN: ''Ovo je 21. vek, a da se sluša džipsi i manki. Skandal. Sledeći put napuštamo utakmicu''

Novosti online

04. 03. 2023. u 11:22

U okviru 20. kola ABA lige, košarkaši MZT–a pobedili su na svom terenu FMP 87:82. Meč su obeležili i skandalozne prozivke sa tribina, što je ljutito prokomentarisao i trener gostujuće ekipe Nenad Stefanović.

ТРЕНЕР ФМП-А БЕСАН: Ово је 21. век, а да се слуша џипси и манки. Скандал. Следећи пут напуштамо утакмицу

ABA liga

- Čestitam MZT-u, ovo što ću sada reći nema nikakve veze sa ovom utakmicom niti pobedom, niti umanjujem. Mislim da je bruka i sramota da u 21. veku, mi na trećem gostovanju za redom slušamo povike džipsi i manki (podrugljiv naziv za pripadnike romske pripadnosti, kao i reč majmun kao uvreda za tamnopute košarkaše). To je bruka i sramota. Ovo je 21. vek i mi i dalje imamo nekog ko omalovaža nekog zbog boje kože. Mislio sam da nije 13. vek, to je treće gostovanje. Još veći paradoks, MZT ima tri takva momka, ti vređaš i naše igrače i svoje. Pritom, moji momci nijednom gestikulacijom nisu zaslužili, kažem sad, a sledeći put izlazimo s utakmice. Ovo je 21. vek, a da se sluša džipsi i manki. Skandal. – zaključio je Stefanović

BONUS VIDEO: Milojević posle pobede Zvezde u derbiju: Haotični fajt koji nam ne treba!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!