SAD SVI ZNAJU LETEĆEG MOMKA: Više od pola milijarde pregleda

V. P.

20. 02. 2023. u 13:50

AKO je suditi po pregledima na "Jutjubu", svetska košarka ima novu zvezdu. Radi se Meku Meklangu, momku koga je malo ko poznavao pre takmičenja u zakucavanjima na NBA ol-star vikendu u Solt Lejk Sitiju.

САД СВИ ЗНАЈУ ЛЕТЕЋЕГ МОМКА: Више од пола милијарде прегледа

FOTO: Tanjug/AP

Nestvarno deluje podatak da je njegov nastup u prvih 12 sati imao 520.000.000 pregleda, što je najviše u istoriji subotnjeg programa tokom ol-star vikenda. Ta brojka nastavlja da raste, objavila je NBA liga. 

Momak koji je neposredno pre ol-star slave potpisao dvosmerni ugovor sa Filadelfijom, što znači da može da igra i za Sikserse i za njihov tim u razvojnoj "Dži" ligi, svojevremeno je bio srednjoškolska senzacija upravo zbog fantastičnih zakucavanja. Subotnje ol-star večeri zasenio je konkurenciju, samo jedno zakucavanje nije ocenjeno sa maksimalnih 50 poena. Na nastupu su mu čestitali nekadašnji šampioni ovog takmičenja, NBA legende Dominik Vilkins i Džulijus Irving. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice