ŽELJKO OBRADOVIĆ: "Radili smo sve pogrešno!" Trener Partizana istakao ključne razloge poraza u polufinalu Kupa Koraća

Novosti online

18. 02. 2023. u 00:08

KOŠARKAŠI Partizana i Crvene zvezde ukrstili su koplja u polufinalu Kupa Radivoja Koraća i režirali pravi košarkaški triler. Na kraju tim sa Malog Kalemegdana odneo je pobedu rezultatom 83:75, uprkos tome što je parni valjak imao i velikih +18.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ: Радили смо све погрешно! Тренер Партизана истакао кључне разлоге пораза у полуфиналу Купа Кораћа

FOTO: EPA

Po završetku meča pred novinarima ispred crno-belog tabora izašli su trener Željko Obradović, kao i Danilo Anđušić, koji se prvi obratio medijima.

- Mislim da smo sami sebe pobedili večeras. Otvorili smo utakmici sjajno. Tako smo želeli da igramo od prvog minuta. Posle kada smo bili u bonusu, pravili smo greške, dozvoljavali smo im neke poene, otvarali im šutere. Jedan trofej manje. Svima nam je teško, ali sezona je duga, ima još dosta prostora za dokazivanje. Mi idemo dalje - rekao je Anđušić i dodao:

- U svim utakmicama koje smo dobijali, dobijali smo ih zato što smo bili dobri u odbrani. Ovde smo dozvolili preko pedeset poena u drugom poluvremenu.

Potom se prisutnima obratio i trener Obradović.

- Čestitam Zvezdi na pobedi večeras. Otvorili smo utakmicu dobro, dozvolili smo im da se vrate na kraju prvog poluvremena. Radili smo sve pogrešno. O tome smo pričali na poluvremenu sa igračima, svima nam je bilo jasno šta treba da se radi, ali...Otvorili smo drugo poluvreme sa faulom i poenima, otišli smo na +13, onda su počele da se dešavaju greške koje nisu dozvoljene u ovakvom takmičenju. Polaganje koje one promaše, niko od naših ne pokupi. U prethodnim utakmicama smo igrali dobru odbranu, večeras kao da nismo za to bili preterano zainteresovani - započeo je Obradović.

Istakao je Obradović i šta je bilo ključnu za potpuno drugačije lice Partizana u drugom poluvremenu.

- Dante i Ledej je imao četiri faula, morao sam da ga sačuvam. U tom periodu se Lesor žalio na povredu, što je Zvezda iskoristila - istakao je trener Partizana.

BONUS VIDEO: MILIONI ZA KOBIJEV DRES: Potraga za novim vlasnikom na aukciji u Njujorku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana