IRVING DEBITOVAO ZA DALAS: Ima smisla što sam deo Lukinog tima

V. P.

09. 02. 2023. u 17:20

KOŠARKAŠKI fanovi širom sveta još čekaju da vide Luku Dončića i Kajrija Irvinga zajedno na parketu. U odsustvu povređenog slovenačkog superstara, trejd "blokbaster" iz Bruklina debitovao je za Dalas i govorio o razlikama između njih dvojice.

ИРВИНГ ДЕБИТОВАО ЗА ДАЛАС: Има смисла што сам део Лукиног тима

Tanjug/ap

- Luka dugo igra profesionalnu košarku, verovatno se susreo sa svakom vrstom odbrane - rekao je Irving, koji je na debiju u pobedi nad Los Anđeles Klipersima (110:104) ostvario učinak od 24 poena za 37 minuta. - Sa 16 godina nisam igrao profesionalnu košarku, Lukino detinjstvo je bilo drugačije. Znam da iza njegovih uspeha u tako mladom uzrastu stoji naporan rad, tako da za mene ima smisla to što sam postao deo njegovog tima. 

Naravno, novinari nisu propustili da mu postave pitanje o dojučerašnjem saigraču Kevinu Durentu, koji je takođe napustio Bruklin i prešao u Finiks.

- Vodili smo tokom sezone mnogo razgovora o tome kako će izgledati naša budućnost. Zaključili smo da je najvažnije da vidimo sebe tamo gde ćemo uživati, bilo da smo zajedno ili nismo. Nijednog trenutka nisam osetio da je ljut zbog neke moje odluke, niti ja zbog njegove. Samo smo pokušavali da bolje razumemo jedan drugog, da rastemo kao ljudska bića, kao braća. Drago mi je što se i on izvukao iz Bruklina.  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja