NBA POKRENULA ISTRAGU PROTIV NBA ZVEZDE: Oružjem pretio igračima Pejsersa

Novosti online

06. 02. 2023. u 16:43

ČLANOVI "svite" NBA košarkaša Dža Moranta nalaze se pod istragom NBA lige nakon optužbi za navodno upiranje pištolja u osoblje Indijana Pejsersa.

НБА ПОКРЕНУЛА ИСТРАГУ ПРОТИВ НБА ЗВЕЗДЕ: Оружјем претио играчима Пејсерса

FOTO Tanjug

Incident se navodno dogodio posle sukoba između Moranta i Krisa Duartea 29 januara, kada je Memfis slavio protiv Pejsersa 112:100.

Kako "Atletik" prenosi Morant i još dvoje drugih, oni su primećeni u džipu, kada su uperili crveni laser na autobus Indijana Pejsersa.

- NBA obezbeđenje i istražitelji lige sproveli su istragu nakon razgovora sa brojnim svedocima i pregledavanja video snimaka, nakon navodnih optužbi koje su stigle od članova Indijane, a tiču se incidenta nakon utakmice 29. januara, rekao je portparol NBA lige Majk Bas.

- Na osnovu intervjua sa svedocima i pregledanja snimaka, ne možemo da potvrdimo da je bilo kom individualcu prećeno oružjem.

Šta se dogodilo između Dža Moranta i Pejsersa?

Morant i Duarte sukobili su se u trećoj četvrtini utakmice. Raspravu sa igračima Pejsersa potom je imao i otac Moranta, kao i njegov prijatelj Devonte Pak.

Nakon toga Morant je ušao u auto sa svojom svitom, a osoblje Pejsersa tvrdi da su iz džipa u pravcu autobusa videli crveni laser uperen u njih.

Atletik prenosi da su članovi Pejsersa bili uplašeni, bili su ubeđeni da je reč o oružju.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)