ŽELJKO OBRADOVIĆ ISHVALIO "DELIJE" PRED DERBI: Ambijent je super, uvek, navijači Zvezde prave fenomenalnu atmosferu

Novosti online

26. 01. 2023. u 15:45

CRVENA zvezda i Partizan igraju sutra drugi večiti derbi u Evroligi. Prvi je pripao crveno-belima, a očekivanja pred utakmicu u petak izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ ИСХВАЛИО ДЕЛИЈЕ ПРЕД ДЕРБИ: Амбијент је супер, увек, навијачи Звезде праве феноменалну атмосферу

FOTO: Tanjug/Sava Radovanovic/BG

Zna trofejni stručnjak šta njegovi izabranici moraju da urade kako bi pobedili na terenu večitog rivala.

- Da popravimo stvari koje nisu valjale u prvoj utakmici u Evroligi koju smo igrali ovde i koja je završena šutem u poslednjoj sekundi. Znači da smo neke stvari radili dobro, ali nije bilo dovoljno i u tom smislu smo se i pripremali. Pokušaćemo da u odnosu ono što je igra Crvene zvezde da se prilagodimo i da probamo da odigramo dobru utakmicu. Svi igrači su zdravi, nadam se da će sve biti kao što je bilo u prvoj utakmici ovde, fer i korektno i neka pobedi bolji. Treba da odigramo kompletnu utakmicu 40 minuta ako mislimo da pobedimo - rekao je Obradović.

Trener "parnog valjka" se dotakao i navijača.

– Atmosfera je super, uvek, navijači Zvezde prave fenomenalnu atmosferu kao i naši, to je nešto najlepše verovatno što može da se vidi. Bilo je lepo što su bili navijači Zvezde ovde na derbiju u Areni, ne znam koliko će biti naših, ali sigurno da to daje posebnu draž derbiju, nadam se da će sve biti korektno kao u prvoj utakmici.

Krilni centar Partizana Zek Ledej je istakao da on i saigrači moraju da igraju snažno od početka meča.

- U pitanju će biti još više sitnih detalja u odnosu na prvu utakmicu koji će odlučivati. Mi moramo da na sve obratimo pažnju, pratimo zamisli trenera i igramo snažno od početka do kraja. Na nama je da pod kontrolom držimo sve što je do nas i da na terenu prikažemo detalje na kojima smo radili - istakao je Amerikanac u redovima crno-belih.

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda - Partizan u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinje u 19 sati.

BONUS VIDEO: "Klasići'' NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna