LOŠE VESTI IZ AMERIKE: Nikola Jokić produžava bolovanje

Novosti online

24. 01. 2023. u 10:36

Nikola Jokić, dvostruki uzastopni MVP NBA lige, mogao bi da propusti i treći uzastopni meč Denver nagetsa zbog problema sa povredom.

ЛОШЕ ВЕСТИ ИЗ АМЕРИКЕ: Никола Јокић продужава боловање

Tanjug/AP

Kako je prijavio Denver pred duel sa Nju Orleans pelikansima, koji je na programu u noći između utorka i srede po srednjoevropskom vremenu, Somborca i dalje muči tetiva leve noge koju je istegao.

Velika je verovatnoća da trener „grumenja“ Majkl Meloun neće želeti da rizikuje da se stanje povrede srpskog košarkaškog asa pogorša, već da će ga ostaviti van protokola, kao što je bio slučaj sa Oklahomom i Indijanom.

Denver bez Jokića ima pobedu i poraz, ali će dvoboj sa Pelikansima biti izuzetno težak i nezgodan, pogotovo ukoliko njihov centar i najbolji igrač ne bude na parketu.

Kako navode američki mediji, van protokola će najverovatnije biti i Majkl Porter Džunior koji je i protiv Oklahome meč pratio s tribina. U njegovom slučaju razlog nije povreda, već su problemi lične prirode.

Naime, njegov 21-godišnji brat nedavno je uhapšen i tereti se za ubistvo, nakon što je izazvao saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom. On je svojim vozilom udario direktno u drugi automobil, a vozač je preminuo na licu mesta.

Denver je u zdravstvenom izveštaju pred meč sa Nju Orleansom naveo i povredu Bounsa Hajlenda koji ima uganuće prsta leve ruke.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)