ČOVIĆ UPIRE PRSTOM U PARTIZAN: "Znamo ko nas tužaka Evroligi"

Novosti online

18. 01. 2023. u 13:14

LOŠE je Crvena zvezda počela sezonu u Evroligi, a dolaskom Duška Ivanovića sve je krenulo uzlaznom putanjom. Ipak, i dalje je u fokusu javnosti transfer Fakunda Kampaca na Mali Kalemegdan, a o tome je Nebojša Čović govorio na gostovanju TV Hepi.

ЧОВИЋ УПИРЕ ПРСТОМ У ПАРТИЗАН: Знамо ко нас тужака Евролиги

Nebojša Čović / Foto N. Paraušić

Čović je pomenuo i sportskog direktora Partizana Zorana Savića u koga je uperio prstom.

– Zoran Savić tužaka Zvezdu u Evroligi. Time pokušava da troši našu neregiju. Neće da je troši. Mi smo napravili određeni propust. Ništa lažno nismo prezentirali nego sporazume da će naše obaveze da budu izmirene do 30. decembra, što je Zvezda i uradila – rekao je Čović.

Potom je poručio:

– Nema kluba u Evroligi kojeg ne možemo da pobedimo i nema kluba koji ne duguje. Kako može da te ne alizira komisija ako duguješ sedam miliona evra za porez? Nas tužaka Zoran Savić oko Kampaca i Topića. Nama to javljaju klubovi iz Evrolige, nama – upravi  i stručnom štabu. Mi ćutimo, kakav je to pristup… Tek mi je juče postalo jasno kad sam video kako Glikman objašnjava amnestiju. Neću da gubim eneregiju, pogrešili smo, plaćamo svoju grešku, tražimo samo da budu isti prema svim klubovima i čekamo 28. februar. Imamo još šest utakmica koje Kampaco neće moći da igra u Evroligi, vraćaju nam se igrači polako iz povreda. Biće bolje kada budemo seli i popričali sa nekim čelnim ljudima iz Evrolige. Kada nas budu upoznali i popričali sa mnom, mislim da će da im bude jasno da su u zabludi u odnosu na ono kako nas pojedinci opanjkavaju.

Na kraju je rekao:

– Sve se radi da se Zvezda skine sa prvog mesta. To nije nikakav problem, ali na terenu, sportski.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024