PODRŠKA KAMPACU STIGLA IZ NBA LIGE: Čuveni košarkaš se priključio akciji da igraču Zvezde dozvole da igra u Evroligi

Novosti online

08. 01. 2023. u 10:17

ARGENTINSKI košarkaš Fakundo Kampaco došao je u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje, ali još uvek nije dobio priliku da zaigra u Evroligi. Podrška da mu se dozvoli da nastupi u elitnom takmičenju stiže svakodnevno. Sada se tome pridružio i njegov zemljak Pablo Priđoni.

ПОДРШКА КАМПАЦУ СТИГЛА ИЗ НБА ЛИГЕ: Чувени кошаркаш се прикључио акцији да играчу Звезде дозволе да игра у Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su kažnjeni zabranom registrovanja novih igrača i trenera u Evroligi do 28. februara. U vezi sa tim pokrenuta je akcija "FreeFaku" (oslobodite Fakua, prim. aut.).

Upravo je tu poruku na Tviteru poslao pomoćni trener u Minesoti i selektor Argentine koji se takođe nada da će Kampaco uskoro biti na terenu u eliti.

Ovakva podrška ne treba da čudi s obzirom na to da su njih dvojica zajendo igrali, a 2022. godine su osvojili FIBA Amerika kup.

Podsetimo, bivši igrač Real Madrida, Denvera i Dalasa je do sada za Zvezdu odigrao dva meča u ABA ligi, protiv Borca i Splita.

BONUS VIDEO: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)