SAŠA OBRADOVIĆ PRED PARTIZAN: Od Željka Obradovića sam mnogo naučio

Novosti online

05. 01. 2023. u 10:32

Ekipa Saše Obradovića gostuje Partizanu u četvrtak, utakmica sa početkom u 21 čas odigraće se u ''Štark areni''.

САША ОБРАДОВИЋ ПРЕД ПАРТИЗАН: Од Жељка Обрадовића сам много научио

FOTO: EPA

Monako je ove sezone na deobi prvog mesta u Evroligi, igraju fantastično, a večeras će ih ugostiti Partizan.

Saša Obradović je komentarisao učinak Monaka u Evroligi za sada.

- Nosimo se dobro, zasad smo u obe lige prvi. Znamo da to sada nije važno jer je to promenljivo. Ekipe, pogotovo u Evroligi, koje su sad počele da igraju bolje sigurno će dići formu kao i Partizan koji je mogao da bude u drugačijoj poziciji na tabeli. Zadovoljan sam postignutim, ali to je uvek osetljivo da se izgovori jer sada kada je prošao period upoznavanja, ali po meni sigurno najzanimljivija Evroliga i rezultatski i takmičarski - kaže Saša Obradović za Sport klub.

Takođe, Saša je hvalio Partizan. Poručuje da je najvažnije što je tim vođen od strane najboljeg trenera u Evropi kakav je Željko Obradović.

- Ako dobro pamtim mogli su četiri utakmice da završe kao pobednici. Zaslužuju svaki respekt, vođeni od najboljeg trenera i današnjice i pređašnjice. Sigurno neko ko je ostavio veliki trag, mislim da će teško moći bilo ko da ga nadmaši u skorijoj budućnosti. Takođe, Partizan je imao i strpljenje s obzirom na prošlogodišnje rezultate, to je prava formula da se očekuju neke konstante, vezali su pobede i sebe su istakli u prvi plan kao jedan od favorita za plej-of. 

BONUS VIDEO:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona