"NE SMIJETE OD ČOVIĆA?" Mihailo Pavićević napao sudije na meču Mornar - FMP

Novosti online

03. 01. 2023. u 18:59

UTAKMICA ABA lige Mornar - FMP protekla je uz jednu scenu koju sudije nisu očekivale, a koja je odjeknula u javnosti glasnije od rezultata.

НЕ СМИЈЕТЕ ОД ЧОВИЋА? Михаило Павићевић напао судије на мечу Морнар - ФМП

Foto: Nebojsa Parausic

Naime, meč 13. kola regionalnog košarkaškog takmičenja ulazio je u završnicu kada je trener Barana, Mihailo Pavićević, tokom tajmauta napao sudije.


Naravno, bio je nezadovoljan kako dele pravdu, ali je bio nezadovoljan i šta njegovoj ekipi radi Trent Frejzer koji je do tog, 35. minuta, ubacio Mornaru čak 39 poena, pomogavši "panterima" iz Železnika da izgrade prednost od 91:100.


Prvo je, tokom tajmauta, prišao arbitrima, a trio su činili Tomislav Hordov, Krunosav Peić i Ivan Stefanović.


Mihailo Pavićević je najpre govorio o spornim odlukama, pa kada mu se nije svidelo objašnjenje, osuo je "drvlje i kamenje" po sudijama:


- Kako vas nije sramota?! Ne smijete od Čovića da zucnete? 


Kada mu je rečeno da nema potrebe da takve stvari priča, odnosno da u ovu utakmicu "uvodi" predsednika KK Crvena zvezda, Nebojšu Čovića, oštro je reagovao:

- Šta "nema potrebe"? Ovde sudite faul, a ovamo nećete korake. Je** li vam mater, da vam j***... - rekao je, udaljujući se od zapisničkog stola.

Čim je stigao do svojih igrača, iskalio je i tamo bes. Razlog je bio ono što im je Frejzer radio: Amerikanac je čak sedam trojki postigao "na prelazu" iz treće u četvrtu četvrtinu:

- Alo, čovječe, vraćaj se. Iz desnog driblinga ti šutne. Pusti ga lijevo, j*** ga Bog, te je**. Čitavu noć vam pričam isto! Cima vas lijevo, vrati se udesno i trojka. Priđi mu i pusti ga nek ide na prodor! 

FMP je, posle pet godina, uspeo da trijumfuje kao gost Mornara, i to sa 102:113 u SRC "Toplica". U ekipi u kojoj su dvojica igrača primila infuzije ranije tokom dana, a jedan (Stepanović) odigrao 15 minuta, Trent Frejzer je meč završio sa čak 45 poena (trojke je šutirao 8/13), te devet asistencija, četiri skoka, jednom "krađom" i četiri izgubljene lopte. Ni jednog trenutka nije napuštao igru - bio je na parketu svih 40 minuta.

Dobre saradnike imao je u Biču (17 poena), Jankoviću (13) i Izunduu (11), a kod Barana je ubedljivo najefikasniji bio Rasel, strelac 32 poena (trojke je šutirao 7/16, a za dva poena samo 1/7). "Pratili" su ga Vranješ (16 poena), Mihailović (14) i Vranković (13).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri