"BRAVO ZA OVU PUBLIKU! BRAVO!" Trener Zvezde oduševljen i navijačima Partizana - Duško Ivanović bez dlake na jeziku: Imali smo više sreće

Novosti online

08. 12. 2022. u 22:35

NAKON 287 odigranih duela i 76 godina dugog rivalstva, četvrtak 8. decembar 2022. postao je dan kada su se košarkaši Partizana i Crvene zvezde prvi put u istoriji sastali u Evroligi, a epilog je bio takav da je trener crveno-belih, Duško Ivanović čestitao svojim izabranicima na pobedi, ali i rivalu na pruženoj igri. Uradio je još nešto, što se ne dešava često.

БРАВО ЗА ОВУ ПУБЛИКУ! БРАВО! Тренер Звезде одушевљен и навијачима Партизана - Душко Ивановић без длаке на језику: Имали смо више среће

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Partizan i Crvena zvezda odigrali su dramatičnu utakmicu 12. kola  Evrolige, posle čega je Ivanović ne samo pohvalio svoj i suparnički tim, već i navijače rivala.

Ovako je glasila njegova izjava za Evroliga TV:


- Dobro se osećam. Veoma dobro. Posle lošeg starta, ili Partizanovog dobrog početka, kada smo mi imali problema s organizacijom napada, počeli smo da igramo dobru odbranu, a i napad. A na kraju je bilo na jednu loptu. Partizan je takođe mogao da dobije meč. Mi smo večeras imali više sreće. Svaka čast mojim igračima, naravno, ali moram da kažem još nešto: Bravo za ovu publiku. Bravo - rekao je Ivanović.

 

Upitan kako objašnjava seriju od pet Zvezdin pobeda sa njim na kormilu ekipe, nasmejao se i kratko rekao:

- Uvek je bolje pobeđivati nego gubiti!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024