ABA LIGA KAZNILA ZVEZDU: Crveno-beli udareni po džepu, zatvoren i deo tribina za naredna dva meča

Novosti online

06. 12. 2022. u 15:57

ČELNICI ABA lige kaznili su Crvenu zvezdu zbog prekida utakmice protiv Partizana. Crveno-beli su udareni po džepu, a biće prazan i deo tribina u naredne dve utakmice.

АБА ЛИГА КАЗНИЛА ЗВЕЗДУ: Црвено-бели ударени по џепу, затворен и део трибина за наредна два меча

FOTO: M. Vukadinović

Šampion regionalnog takmičenja moraće da plati 7.000 evra, a uz to biće zatvoren parter 4, parter B, bela loža, tribina A i tribina B. Kad se sve to sabere, oko pola dvorane "Aleksandar Nikolić" biće zatvoreno na utakmicama protiv Mornara i Borca.

Zvezda je kažnjena zbog ubacivanja upaljača i kovanica na teren, vređanja sudija, ali i ekipe i trenera protivničkog kluba.

Olakšavajuća okolnost za crveno-bele je taj što je ovo bio prvi prekršaj u ovoj sezoni. Otežavajuća ta što su predmeti kontinuirano ubacivani na parket, jedan je pogodio u leđa merača vremena, te to što su igrači i trener Partizana sve vreme bili meta uvreda.

Podsetimo, u četvrtak od 20.30 igra se prvi istorijski večiti derbi u Evroligi. Partizan će u "Areni" dočekati Crvenu zvezdu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere