"KAMPACO IMA SAMO PONUDU ZVEZDE": Oglasio se najjači evropski insajder i digao crveno-beli deo Srbije na noge

Novosti online

06. 12. 2022. u 12:15

Sportski žurnal je prvi pustio informaciju, sada je dobila i potvrdu jednog od najuticajnijih košarkaških sajtova Evrope.

КАМПАЦО ИМА САМО ПОНУДУ ЗВЕЗДЕ: Огласио се најјачи европски инсајдер и дигао црвено-бели део Србије на ноге

Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

Evrohups (Eurohoops) ne samo da je potvrdio interesovanje Crvene zvezde za Fakunda Kampaca, već je istakla i da Argentinac trenutno ima samo jednu ponudu na stolu. Baš onu sa Malog Kalemegdana.

Kampaco je, dodaje Evrohups, bio i u planovima milanske Olimpije i Fenerbahčea, ali konkretan papir nije dobio.

Naravno, tu je i opcija da se vrati u Real, ali i tu postoje dva problema. Prvi je taj što im on još duguje deo obeštećenja koji je sam morao da plati kada je išao u NBA ligu, prvo u Denver, pa u Dalas, koji ga je na kraju otpustio kako bi doveo Kembu Vokera.

Madridska Marka je pisala o sumi od 2.600.000 evra koliko bi morao da nadoknadi kraljevskom klubu.

Drugi problem je porez, opet Markina pisanja, ako bi se sada vratio u Madrid morao bi da plati porez od 45 odsto, kao državljanin Španije, ako bi prvo igrao u nekoj drugoj zemlji, onda bi se od leta vodio kao stranac i plaćao duplo manje.

Real svakako ima pravo da izjednači svaku drugu ponudu koju bi Kampaco mogao da dobije od bilo kog evropskog kluba. I morao bi to da uradi u narednih sedam dana. Opet bi Fakundova bila poslednja, jer – igrač se pita.

- Faku je igrač koga vole i Real i stručni štab i saigrači ovde. Naravno da bi bio izvanredno pojačanje za nas. Ali moramo da ga pustimo da u miru odluči o svojoj budućnosti. Nadamo se da će biti sa nama - rekao je Ćus Mateo, Realov šef struke, o igraču koji je sa Realom osvojio dve titule u Evroligi, da ne pominjemo sve trofeje po Španiji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije