"SPECIJALNA UTAKMICA!" Željko Obradović pred derbi: Nijedan meč protiv Zvezde nije bio lak

Tanjug

27. 11. 2022. u 14:17

TRENER Partizana Željko Obradović izjavio je da će košarkaši crno-belih dati sve od sebe na derbi meču osmog kola regionalne lige protiv Crvene zvezde.

СПЕЦИЈАЛНА УТАКМИЦА! Жељко Обрадовић пред дерби: Ниједан меч против Звезде није био лак

FOTO: ABA liga/ Dragana Stjepanović

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana sutra uveče od 20 sati.

- Prvi derbi u nizu koji ćemo igrati ove godine. Promena trenera je pokazala da su se vratili na pravi kolosek, da igraju veoma dobro i nikada ni jedna utakmica protiv Crvene zvezde nije bila laka. Specijalna utakmica, to svi znamo. Trudimo se i pripremamo da odigramo najbolje što možemo. Ko god da bude u našoj ekipi, moramo da damo sve od sebe, u poslednje dve utakmice je bilo jasno da na momente igramo veoma dobro, na momente slabo i bez koncentracije. Jasno je da moramo da igramo u kontinuitetu dobro ako želimo dobru utakmicu - poručio je Obradović, preneo je zvanični sajt kluba.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić izjavio je da je meč sa Crvenom zvezdom veliki motiv za igrače crno-belih.

- Verujem da većina igrača zna o čemu se tu radi. Svi znamo kakva nas atmosfera čeka i kakva nas utakmica očekuje. Neće biti ni malo lako, igramo na gostujućem terenu, pred njihovim navijačima, ali ne treba da se opterećujemo stvarima sa strane i generalno njima. Fokus treba da bude na našoj igri i onome što mi radimo, jer verujem da sa našim sistemom i igrom kakvu znamo da prikažemo možemo doći do bitne pobede - istakao je reprezentativac Srbije.

Partizan je na sedam mečeva ove sezone u ABA ligi ostvario isto toliko trijumfa, dok Crvena zvezda ima pet pobeda i jedan poraz, uz meč manje.

Ovu utakmicu će suditi Damir Javor, Josip Radojković i Marko Mustapić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije