POZITIVAN SKOR U SARAJEVU Dve pobede kraljevačke Sloge u drugom "balonu" ABA 2 lige

G. ĆIROVIĆ

27. 11. 2022. u 11:14

U drugom „balonu“ regionalne ABA 2 lige koji je odigran u Sarajevu, košarkaši Sloge iz Kraljeva ostvarili su pozitivan skor pošto su u tri odigrana meča ostvarili dve pobede.

ПОЗИТИВАН СКОР У САРАЈЕВУ Две победе краљевачке Слоге у другом балону АБА 2 лиге

G.Šljivić

U Sportskoj dvorani „Goran Čengić“ Kraljevčani su, u okviru trećeg, četvrtog i petog kola, savladali domaću ekipu Spars Ilidža i TFT Skoplje, dok su pognutih glava parket napustili posle meča protiv Podgorice mada su u toj utakmici sopstvenim greškama u poslednjoj četvrtini dozvilili rivalu da napravi preokret.

Posle pet odigranih kola ABA 2 lige Sloga je na sedmom mestu sa dva trijumfa i tri poraza, a u naredom „balonu“ protivnici će joj biti slovenački Šenčur, predstavnik BiH Široki i hrvatski Osijek.

„Beli“, međutim, nemaju mnogo vremena za odmor jer ih već sutra očekuju obaveze u domaćoj „Admiral bet Košarkaškoj ligi Srbije“ i utakmica 10. kola u Vršcu protiv istoimene ekipe.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori