VELIKA ŠKOLA ZA MEGU: CSKA ubedljivo slavio i plasirao se u finale VTB Superkupa

Č. V.

23. 09. 2022. u 21:06

KOŠARKAŠI Mege ubedljivo su izgubili od CSKA u VTB Superkupu sa 101:76 (29:21, 25:25, 28:11, 19:19), ali ovo će biti važno iskustvo za tim Marka Baraća.

ВЕЛИКА ШКОЛА ЗА МЕГУ: ЦСКА убедљиво славио и пласирао се у финале ВТБ Суперкупа

FOTO: VTB liga

Izabranici Emila Rajkovića su od starta krenuli dobro na oba kraja terena, pa su brzo došli do dvocifrene prednosti - 15:5. Nastavili su da diktiraju tempo igrači ruskog velikana pa su na odmor otišli sa +8 - 54:46.

Pobednik je definitivno bio rešen u trećem kvartalu koji je CSKA odigrao fantastično, pošto ga je rešio u svoju korist sa 28:11.

Četvrta četvrtina bila je samo formalnost, pa je Mega doživela ubedljiv poraz, ali je sigurno ovaj mladi tim mnogo naučio iz ove utakmice.

Najefikasniji kod pobednika bili su Livio Žan-Šarl sa 18 poena i Dalas Mur sa 14. Srpski igrači Nikola Milutnov i Dejan Davidovac postigli su 10, odnosno pet poena. Kod Mege se najviše istakao Malkolm Kazalon sa 16, dok je Andrija Grbović brojao do 15.

Podsetimo, sutra drugi meč na turniru igra Partizan. Rival crno-belih je Zenit, a meč se igra od 18.30.

Što se CSKA tiče, on se plasirao u finale VTB Superkupa, rivala će saznati posle okršaja crno-belih i tima iz Sankt Peterburga.

BONUS VIDEO: Nemanja Nedović o povratku u Zvezdu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

(UŽIVO) PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za