ZVEZDA SLAVILA U NEIZVESNOJ ZAVRŠNICI: Crveno-beli pobedom okončali turnir u Antaliji

Č. V.

18. 09. 2022. u 19:41

KOŠARKAŠI Crvene zvezde upisali su još jednu pobedu na pripremama u Antaliji, pošto su savladali Lokomotivu Kubanj sa 73:69.

ЗВЕЗДА СЛАВИЛА У НЕИЗВЕСНОЈ ЗАВРШНИЦИ: Црвено-бели победом окончали турнир у Анталији

FOTO: KK Crvena zvezda

Odigrao je šampion Srbije i ABA lige najbolju utakmicu u Turskoj. Imao je tim Vladimira Jovanovića i 15 poena prednosti, ali pad u četvrtoj četvrtini je uslovi da se igra neizvesna završnica.

Pobedu Zvezdi doneo je Stefan Lazarević koji je pogodio trojku iz desnog kornera nakon dobre asistencije Stefana Markovića.

Treba reći da su ovu utakmicu sa tribina posmatrali Džejlen Adams i Filip Petrušev, dok je Branko Lazić bio u sastavu, no nije ulazio u igru.

Najefikasniji u Zvezdi bili su Hasan Martin, Ognjen Dobrić i Stefan Lazarević sa po 11 poena, Džon Holand je dodao devet.

Crvena zvezda: Holand 9, Lazarević 11, Mitrović 6, Lazić, Martin 11, Dobrić 11, Ivanović 6, Ilić 8, Marković 3, Kuzmić, Topić 3, Bentil 5.

Crveno-beli su tako turnir u Antaliji okončali sa dve pobede i jednom porazom. Pored Lokomotive savladan je i Jenisej, a izgubljen je meč od Monaka.

Nema mnogo odmora za košarkaše Crvene zvezde koji će učestvovati i na turniru na Kipru (Nikozija) gde 23. i 24. septembra igraju protiv Peristerija i Olimpijakosa.

BONUS VIDEO: Trening Pešićevih "orlova" tokom Evropskog prvenstva u košarci

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije