BEOGRAD OD MOZZARTA DOBIO TEREN POSVEĆEN VLADIMIRU LUČIĆU: “Ako ima volje ima i načina“ Lučina poruka nekim novim klincima

Promo

31. 08. 2022. u 10:00

Mozzart na Voždovcu otvorio 93. teren u okviru akcije „Sto terena za jednu igru“

БЕОГРАД ОД МОЗЗАРТА ДОБИО ТЕРЕН ПОСВЕЋЕН ВЛАДИМИРУ ЛУЧИЋУ: “Ако има воље има и начина“ Лучина порука неким новим клинцима

FOTO: Promo mozzart

Ako ima volje ima i načina - upravo je jedan dečko sa Voždovca uspeo da pronađe i volju i način uz koje je deča;ke snove pretvorio u stvarnost. Svoj san Vladimir Lučić danas sanja kao kapiten košarkaške reprezentacije, dečko iz Jerkovića uspešno godinama predvodi i ekipu Bajerna a njegova zvezda vodilja biće na umu mnogim klincima koji će svoje prve košarkaške korake uvežbavati na novootvorenom Mozzartovom terenu na Voždovcu koji je nazvan po Luči.

FOTO: Mozzart promo

Pod krošnjama voždovačkih lipa u Bulevaru oslobođenja stasavaće nove košarakaške generacije na 93. terenu za basket, četvrtom koji je na Voždovcu otvoren u okviru društveno odgovorne akcije kompanije Mozzart “Sto terena za jednu igru”.

U prisustvu velikog broja Voždovčana, porodice i prijatelja koji su došli da Luči ukažu poštovanje, kapiten je presekao vrpscu i svečano otvorio teren koji mu je Mozzart posvetio.

“Prvo da se zahvalim celoj ekipi i Mozzartu na ideji obnavljanja terena, počastvovan sam da jedan od terena na opštini gde sam rođen, odrastao i gde i danas živim nosi moje ime. Hvala mojoj porodici na podršci svih ovih godina, saigračima i svima koji su u iznenađujućem broju došli da podrže ovu akciju. Osećaj je neverovatan kada znate da vas ljudi u vašem gradu podržavaju i bodre. Nadam se da će na ovom terenu stasavati neke nove košarkaške nade” istakao je Luča.

FOTO: Mozzart promo

Priliku da prvi isprobaju teren imali su juniori KK Partizana i Skadarlije, koji su maestralno odigrali prvo poluvreme utakmice. Ekipa Skadarlije je u drugom poluvremenu dobila pojačanje, pa su novim košarkaškim nadama u pomoć pristigli Nedović, Dangubić i Lučić koji su sa mlađim kolegama izveli nekoliko atraktivnih akcija.

“Ovo je poseban teren za Voždovac, jer se ovde okupljaju svi koji vole košarku, ali i zato što se nalazi blizu Fakulteta organizacionih nauka, zatim Zavod za vaspitanje dece i omladine, pa je na ovom terenu stasalo mnogo dece, mnogo je druženja ovde bilo. Teren zasluženo nosi naziv po Vladimiru Lučiću koji svuda u svetu na najbolji način promoviše Voždovac. Kao što on kaže "ako ima volje, ima i načina", upravo je to uspela i Mozzart kompanija koja je u roku od četiri dana postavila ovaj teren i završila sve radove” rekla je predsednica opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić.

FOTO: Mozzart promo

Zahvalnicu u ime kompanije Mozzart Lučiću je uručio direktor korporativnih komunikacija Borjan Popović. Takođe, tokom predstojećeg Evropskog prvenstva u košarci od 1. do 18. septembra kompanija Mozzart nudi mogućnost da osvojite teren za svoj kraj. Više informacija na linku:

Postani LEGENDA u svom kraju, osvoji teren za basket (mozzartsport.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RUSKI ŠAMAR EVROPI: Paklen plan zbornaje koji će sve da promeni