NOVI DRES KOŠARKAŠA SRBIJE: KSS predstavio drugo rešenje, jedan detalj će vam se svideti (FOTO)

Novosti online

08. 06. 2022. u 12:35

KOŠARKAŠKU reprezentaciju Srbije očekuju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a potom i učešće na Evrobasketu. Odlučeno je da se uradi dizajn novog dresa, povodom jubileja "100 godina košarke u Srbiji". Košarkaški savez Srbije danas je objavio drugo rešenje za novu garnituru dresova reprezentacije naše zemlje u seniorskim konkurencijama.

НОВИ ДРЕС КОШАРКАША СРБИЈЕ: КСС представио друго решење, један детаљ ће вам се свидети  (ФОТО)

KSS

Predstavljene su dve garniture klasičnih dresova, uz još jednu dodatnu, sa rukavima. Oprema je plava, odnosno bela, a specifičnost je print sa ispisanim gradovima i godinama u kojima su naše seniorske selekcije u ženskoj, muškoj i muškoj 3-na-3 konkurenciji osvajale zlatne medalje!

Prva garnitura je predstavljena juče sa predložene dve nijanse plave, o kojima će se tek raspravljati ukoliko se odabere ovaj dres. 

Srbija naredni meč u kvalifikacijama za Mundobasket igra protiv Letonije u Rigi 30. juna, dok 3. jula dočekuje Belgiju u niškom "Čairu".

Podsetimo, "orlovi" su prvi u grupi sa učinkom 3-1, koliko ima i Letonija. Belgija je na 2-2, a Slovačka 0-4.

BONUS VIDEO: Uručivanje šampionskih prstenova košarkašima Crvene zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 12:28 >> 13:08

Komentari (1)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice