SKORCIJANIDIS UŽIVA U BEOGRADU: Olimpijakos će pobediti...

Novosti online

19. 05. 2022. u 17:42

DRUGI put Beograd je domaćin Fajnal-for turnira, a euforija celog dana krasi ulice Beograda.

СКОРЦИЈАНИДИС УЖИВА У БЕОГРАДУ: Олимпијакос ће победити...

FOTO: EPA

Nekadašnji šampion Evrope sa Makabijem Sofoklis Skorcijanidis radi za grčku televiziju za Meridianbet sport govorio je o turniru u prestonici Srbije.

– Olimpijakos iza sebe ima sasvim solidnu sezonu, odradili su sjajan posao, za razliku od Efesa, koji se dosta mučio. Ali, izgledali su mnogo bolje u plej-ofu, tako da verujem da će konstantnost na kraju pobediti – rekao je Skorcijanitis za Meridianbet sport i nastavio:

– Prednosti Olija? Pa, to su sigurno Slukas i Papanikolau, verujem da su spremniji od drugih, a verujem i da će Vezenkov da odradi sjajan posao. Sigurno će pomoći svom timu, kao i Fol. Jak je, brz, i želim da vidim njegov duel sa Plajsom, to će biti sjajno. Poznajem ga, igrao sam sa njim mnogo puta u poslednjih nekoliko godina, radujem se susretu ta dva visoka igrača – rekao je Skorcijanitis.

Naravno, ne krije oduševljenje Beogradom, u kojem je i ranije provodio vreme, s obzirom na to da je nosio dres Crvene zvezde.

– Beograd je sjajan, imao sam ovde sjajne igrače, žena i ja obožavamo ovaj grad. Bio sam ovde tri meseca, sada nisam imao prilike da vidim mnogo toga, ali ono što jesam je sjajno – rekao je Skorcijanitis za Meridianbet sport.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a