BORAC ĆE IGRATI U ABA LIGI: Čačani ubedljivi protiv Zlatibora

Č. V.

04. 05. 2022. u 19:20

KOŠARKAŠI Borca igraće i naredne sezone u ABA ligi. Čačani su pobedili Zlatibor kao gosti i u drugoj utakmici baraža sa 87:66.

БОРАЦ ЋЕ ИГРАТИ У АБА ЛИГИ: Чачани убедљиви против Златибора

FOTO: Dragan Nikić/Zlatibor/ABA liga

Pokazali su izabranici Marka Marinovića da su kvalitetniji rival i zasluženo će i naredne sezone najbolji timovi regiona dolaziti u Čačak.

Što se ove utakmice tiče, bila je neizvesna samo u prvih 20 minuta posle kojih je domaćin imao prednost od šest razlike - 42:36.

Gostu su potom dodali gas i fantastičnom igrom u trećoj četvrtini rešili pitanje pobednika. Da su zasluženo slavili najbolje pokazuje činjenica da su dobili sve četiri četvrtine.

Ipak, treba reći da Borac i Zlatibor nisu zaslužili da igraju baraž. Čačani su kroz ABA ligu obezbedili opstanak, dok je tim iz Čajetine osvojio ABA 2 ligu, ali zbog pravila o broju ekipa u najelitnijem rangu regionalnog takmičenja su morali da igraju baraž.

Najefikasniji kod pobednika bio je Marko Pecarski sa 16 poena, pratio ga je Duda Sanadze sa 15. U poraženom timu najbolji je bio Tadija Tadić sa 22, dok je Dimitrije Nikolić dodao 16.

BONUS VIDEO: Predrag Danilović o Fuenlabradi i Partizanovoj evropskoj bajci

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!