ZALOG ZA BUDUĆNOST: Mladi košarkaš potpisao za Zvezdu

Novosti online

20. 04. 2022. u 17:41

Talentovani košarkaš Lazar Đoković potpisao je prvi profesionalni ugovor sa KK Crvena zvezda.

ЗАЛОГ ЗА БУДУЋНОСТ: Млади кошаркаш потписао за Звезду

Foto: Twitter/@kkcrvenazvezda

Perspektivni krilni centar rođen je 2004. godine i ove sezone je nastupao za mladi tim crveno-belih. Učinkom je predvodio ekipu do prvog mesta Juniorske košarkaške lige Srbije, što ga je i preporučilo da postane novi član prvog tima.

Đoković nije pokušao da sakrije oduševljenje, ali je i istakao da bez podrške najbližih ljudi ne bi postigao ovakav uspeh.

- Potpis profesionalnog ugovora za mene predstavlja veliki uspeh jer sam navijač Crvene zvezde još od malih nogu, ali ovo je samo početak. Moram da se zahvalim saigračima i trenerima koji su fenomenalni i uvek su tu da mi pomognu, naravno i svima koji su dali veliki doprinos u mom košarkaškom razvoju. Imam punu podršku porodice koja je uvek uz mene. Naravno još imam da radim i napredujem, ali znam da smo na pravom putu jer su oko mene neverovatni ljudi, objasnio je Đoković za sajt KK Crvena zvezda.

Ovim potezom klub sa Malog Kalemegdana nastavlja praksu angažovanja talentovanih igrača, pošto je pre Đokovića paraf na ugovor stavio i dvadesetjednogodišnji Lazar Vasić.

Bonus video: "Delije" i "grobari" zajedno zapevali kada je u halu ušao vojni orkestar

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice