JOKIĆ ZAPREPASTIO AMERE: U istorijskoj noći upoznao je čuvenu pevačicu, a reakcija...

D. N.

08. 04. 2022. u 16:46

NIKOLA Jokić je, u NBA noći koju će večno pamtiti i on i najjača liga na svetu, iznenadio američke novinare.

ЈОКИЋ ЗАПРЕПАСТИО АМЕРЕ: У историјској ноћи упознао је чувену певачицу, а реакција...

FOTO: Tanjug/AP

Jokić je, uz okrvavljenu glavu, novom fantastičnom partijom ušao u istoriju kao prvi igrač u 75 godina NBA istorije koji je u jednoj sezoni dogurao do 2000 poena, 1000 skokova i 500 asistencija, a onda se desila malo očekivana scena.

Naime, tokom ove velike košarkaške noći za Denver Nagetse i njihovog asa, u halu je došao i novi kvoterbek Denver Bronkosa, istinski NFL as i osvajač Superboula 2014 sa Sijetlom, Rasel Vilson. A on nije stigao sam...

Zajedno s njim, bila je i njegova supruga, Sijara, koja je, poput čuvenog kvoterbeka, upoznala Jokića.

I, to samo po sebi i nije čudno, imajući u vidu da čitav grad u Koloradu pomno prati i NFL i NBA, pa se neretko zvezde dva sportska kolektiva poznaju i druže. No, posle utakmice, Jokić je upitan kako se osećao dok je upoznao Sijaru i šta misli o njenoj karijeri, odnosno najvećim hitovima.

Odgovor je iznenadio američke novinare.

Očekivali su, pretpostavljamo, Nikolino oduševljenje, ili u najmanju ruku neki hvalospev na račun pomenute dive, ali...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Sijara je, inače, poznata američka pevačica, pa i igračica, model i glumica. U muzičkoj industriji je dobila nekoliko vrednih nagrada, pa i jednu Gremi i tri MTV, prodato je preko 45 miliona njenih CD-ova, a pojedini hitovi su joj bili i prvi po prodaji u SAD (recimo "Can't leave'em alone", sa Fifti Sentom). Ima 36 godina i, posle veze sa reperom Fjučrom, sa kojim je dobila sina, udala se za velikog NFL asa Rasela Vilsona 2016. s kojim je dobila sina i ćerku. Dakle, za američke prilike, ona je i te kako poznata ličnost, ali Jokića je pomalo zateklo pitanje o tome kako mu se sviđaju Sijarine pesme.

- Sad se stvarno osećam loše. Znate, ja ne pratim njen rad, pa ne znam šta da vam kažem. Upoznao sam ih oboje danas u hodniku i sad se stvarno osećam loše jer (to što ona peva, a u pitanju je R'n'B muzika), nije ono što ja slušam. Zapravo, ja uopšte ne slušam američku muziku! Ali, evo, poslušaću. Hoću, stvarno. I, javiću vam kako mi se čini, pristojno je, u svom stilu, Jokić rekao iznenađenim američkim novinarima, koji su prethodno prisustvovali istorijskom nastupu srpskog košarkaša.

Nikola Jokić - nestvarna NBA statistika

Nikola Jokić ove sezone u NBA ligi ima fantastične proseke: postiže 27,1 poena po utakmici, ima 13,8 skokova po takmičarskom nastupu i 7,9 asistencija.

U prošloj, sezoni kada je dobio MVP nagradu, za koju je i sada kandidat, Jokićevi proseci su bili 26,4 poena, 10,8 skokova i 8,3 asistencije po meču.

Denver nagetsi - raspored i stanje na NBA tabeli

Denver nagetsi poslednji meč ligaškog dela NBA sezone igraju u ponedeljak, u 3:30 po srednjeevropskom vremenu, kada će ugostiti Los Anđeles Lejkerse.

Denver je, uz učinak 48-33, minule noćpi obezbedio direktan plasman u plej-of: šesti je i to će ostati u Zapadnoj konferenciji. Sa druge strane, Lejkersi su sa 31-49 ostali bez šanse i za "baraž", tj. plej-in, u kome učestvuju ekipe od 7. do 10. mesta u obe NBA konferencije.

 

BONUS VIDEO Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

"I feel bad. I don't follow [her], I don't know. I mean, I met them in the hallway, so I feel bad because it's not my music. I don't even listen to American music. I'm gonna listen, and I'm gonna let you guys know."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DŽEJMS NESTRPLJIV! NBA legenda jedva čeka da počne