Sve zvezde Mozzarta slavile košarku

Promo

21. 03. 2022. u 16:00

Ol-star utakmica rekreativne lige u košarci okupila veliki broj zaljubljenika u igru pod obručima, događaj uveličao Marko Kešelj. Sav prihod usmeren za pomoć kampu „Hilandarsko selo“

Све звезде Mozzartа славиле кошарку

Promo

NBA u Beogradu. Nisu doputovali Niksi, nije ni komesar najjače lige na svetu bio u poseti zemlji košarke, nije Bogdan Bogdanović stigao u rodni grad. Ništa od toga, ali opet je mirisalo na NBA. Igrala se rekreativna košarka, završnica CarGo lige uz takmičenje u zakucavanju i šutiranju trojki, a sve „začinjeno“ Mozzart Ol-star utakmicom.

Sve to uz pune tribine sportskog centra „Corn“, voditelja, svetlosne efekte i čirlidersice. LJubav prema košarci u prvom planu i naravno humanost, kao i uvek kad Mozzart podržava sportske aktivnosti.

U dogovoru sa organizatorom, sva prikupljena sredstva usmerena su za pomoć Hilandarskom selu u Sijarinskoj banji, tačnije za sportski centar koji je tamo nedavno otvoren, a koji posećuju deca sa Kosova i Metohije. Pomoć je bila potrebna u vidu sportskih rekvizita.

Promo

Rečeno, učinjeno. Mozzart i posetioci Ol-star utakmice skupili su 150.000 dinara koji će biti usmereni za kupovinu lopti, obruča, prepona i ostalih sportskih rekvizita za Hilandarsko selo.

„Veliko hvala svima. Sportski centar u okviru Hilandarskog sela otvoren je prošle godine i od ovog leta ćemo imati puno dece na sportskim kampovima. Mozzart je kompanija koja na svaki način, u svakom trenutku pokazuje odgovornost prema kompletnoj zajednici. Nije ovo prvi put da nam pomažete i verujem da ćemo se družiti i u samom selu kad stignu rekviziti“, istakao je Miloš Stojković, poverenik manastira Hilandar zadužen za rukovođenje Hilandarskim selom.

Promo

Događaj je uveličao i sve učesnike pozdravio proslavljeni srpski reprezentativac Marko Kešelj.

„Prijatno sam iznenađen brojem ljudi, kako na terenu, tako i na tribinama. Ovakve lige i akcije su dokaz koliko ljudi vole košarku u Srbiji. Ipak je ovo takmičenje rekreativaca, a sve podseća na NBA. Divno je što kompanija Mozzart podržava ovakve akcije jer to je najbolji način popularizacije košarke. Mozzart je odavno pokazao da je stariji brat kraljice igara. Verujem i da će se neka deca u Hilandarskom selu zaljubiti u košarku zahvaljujući pomoći Mozzarta – istakao je Marko Kešelj.

Promo

Takmičarski duh je apsolutno bio u drugom planu u odnosu na humanitarni, ali treba istaći da je najbolji u šutiranju trojki bio Aleksandar Pešterac, dok je u zakucavanju pobedio Marko Kovač. U All star nadmetanju ekipa CarGo bila je bolja od Mozzart ekipe 91:88, dok je u finalu Super Kupa ekipa Apolo Slavija bila bolja od Blu blada 72:56. Pehare i medalje najboljima podelili su Marko Kešelj i predstavnici kompanije Mozzart.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DAO ŠANSU ORLOVIMA U KATARU: Ovo je žena Brazilca - prirodna lepotica Ana Marijana (FOTO)