DŽABE I TROJKE, I PRODORI: Nemanja Bjelica na udaru navijača (VIDEO)

Novosti online

19. 01. 2022. u 09:37

NEMANjA Bjelica se našao na udaru navijača Golden Stejt voriorsa.

ЏАБЕ И ТРОЈКЕ, И ПРОДОРИ: Немања Бјелица на удару навијача (ВИДЕО)

Foto: AP

Iako su "ratnici" ostvarili novu, čak 32. pobedu (12 ovosezonskih poraza), i to lako savladavši nejake (10-33) Detroit pistonse sa 102:86, i iako je Bjelica ostavio solidan učinak na prvi pogled - pojedini navijači Golden Stejta su mu okrenuli leđa.

Naš reprezentativac je za 17 minuta na parketu postigao osam poena, šutirao je 3/6 iz igre, od čega trojke 1/2, a imao i sedam skokova, te jednu osvojenu i jednu izgubljenu loptu.

Na prvi pogled - sasvim, sasvim dobro iskorišćena minutaža. A i pobedilo se. Međutim, na društvenim mrežama pojavile su se one pristalice Vorirsa koje traže da se "klub odrekne Bjelice", "da ga trener ne pušta u igru više" i tome slično.

Razlog je verovatno u nešto slabijoj kolektivnoj odbrani "ratnika" kada je srpski reprezentativac bio na parketu, jer je s njim u igri Golden Stejt primio 12 poena više nego što je dao.

Bilo kako bilo, Bjelica je bio jedan od četvorice igrača domaćih sa negativnim "plus/minus faktorom", dok su košgeterski ekipu Voriorsa predvodili povratnik Klej Tompson (21 poen, ali šut 6/13), Vings (19 poena) i Stef Kari (18), a kod gostiju su se istakli Dialo sa 16 i Stjuart sa 14.

Pored ove utakmice, minule noći je odigrana samo još jedna, i u njoj je Minesota pobedila ekipu Njujorka sa 112:110.


BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna